Informatii referitoare la serviciul de colectare al deseurilor vegetale si biodegradabile din gospodarii

REBU_200px

Avand in vedere tintele asumate la nivelul Municipiului si Judetului Calarasi privind colectarea selectiva si reducerea cantitatilor de deseuri depozitate, operatorul REBU, in acord cu Primaria Municipiului Calarasi, ofera calarasenilor un serviciu suplimentar de colectare si transport al deseurilor biodegradabile si vegetale.

  Avand in vedere faptul ca acest serviciu nu face parte din obiectul prezentului contract, REBU ofera posibilitatea achizitionarii de saci negri (240 litri), inscriptionati, contra sumei de 2,5 lei / buc (TVA inclus) – suma care cuprinde intreaga prestatie (colectarea, transportul si eliminarea acestui tip de deseuri).

 

In sacul negru se vor depozita exclusiv deseuri biodegradabile si vegetale: frunze, iarba, crengute maruntite, resturi vegetale – legume/ fructe, flori,  zat de cafea / ceai etc.  Nu se vor depozita: resturi de carne / peste crude sau gatite, resturi lactate (lapte, smantana, branza, iaurt, unt), oua intregi, uleiuri vegetale / animale, excremente de la animalele de companie.

 

Acest serviciu este disponibil incepand cu 1 octombrie 2018, data de la care nu se va mai face colectarea deseurilor biodegradabile sau vegetale din alte recipiente.

 

Sacul negru va putea fi achizitionat de la Casieriile REBU sau de la casierii REBU din teren si va fi ridicat o data pe saptamana,  de regula marti.

 

Informatii suplimentare se pot obtine la Call Center – Tel: 0374.885.691.

 

 

Conducerea Societatii

RER Ecologic Service Bucuresti REBU SA

952 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*