Viorel Ivanciu : ,, Ne dorim cu toţii ca lucrările de întreținere cu mixtură asfaltică să se deruleze cât mai repede dar cuvântul de ordine este -CALITATEA !”

sursa foto: Facebook Primăria Municipiului Călărași

asfalt  A demarat lucrarea de întreținere cu mixtură asfaltică realizată de Serviciul Public Pavaje Spații Verzi pe strada Sulfinei (zona de blocuri) pe o lungime de 342 ml și 9 m lățime. În câteva zile, vor începe aceleasi tipuri de lucrări și în curtea interioară a blocurilor I11-I12-I13 și I6 (din vecinătatea Bisericii Nașterea Sf. Ioan Botezătorul). Lucrările de asfaltare derulate în municipiul Călăraşi, creează disconfort şoferilor care circulă zilnic pe străzile din oraş, dar autorităţile locale îşi doresc ca totul să se deruleze cât mai repede cu putinţă.

Viceprimarul Viorel Ivanciu, în subordinea căruia se află  Serviciul Public Pavaje Spații Verzi , a declarat pentru Realitatea din Călăraşi :

,, Ne dorim cu toţii ca lucrările de  întreținere cu mixtură asfaltică să se deruleze cât mai repede, mai ales că vremea bună o permite, dar cuvântul de ordine este -CALITATEA, acesta este lucrul  pe care-l cer angajaţilor de la  Serviciul Public Pavaje Spații Verzi, care execută asfaltările. Voi verifica personal ca totul să se deruleze la parametrii cei mai buni pentru ca aceste lucrări să ţină o perioadă cât mai mare de timp .”

543 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*