Șase elevi călărășeni premiați la concursuri școlare de istorie participa la manifestările organizate la Alba Iulia

alba

Șase elevi călărășeni premiați la concursuri școlare de istorie, însoțiți de profesori, vor participa la manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Marea Unire. Costurile deplasării sunt suportate din bugetul propriu al județului Călărași, grație hotărării Consiliului Județean, la inițiativa domnului consilier PSD George Chiriță.

 George Chiriţă este unul dintre cei mai buni consilieri judeţeni ai social-democraţilor, din 1989 încoace. Tenace şi perseverent, împreună cu colegii săi,  a reuşit să obţină retragerea de pe ordinea de zi a proiectelor care prevedeau concedierea unor funcţionari publici din  cadrul CJ Călăraşi . Este pentru prima dată în istorie, când CJ Călăraşi propune şi apoi retrage opt proiecte de hotărâre într-o singură şedinţă.

Deşi în opoziţie în consiliul judeţean, consilierii PSD Călăraşi ,  dau multe emoţii ,,cetăţeanului turmentat ” şi lui ,, Grinch de Călăraşi ” care confundă CJ Călăraşi cu moşia lor şi care, ce visează noaptea vor să facă a doua zi.

 

700 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*