V. Ivanciu : ,,Funcţiile sunt trecătoare, important este ce laşi în urma ta. Pentru oraşul tău, pentru ţara ta, pentru generaţiile viitoare !”

ivanciu

 ,, Astăzi, România împlineşte 100 de ani de când toate provinciile istorice locuite majoritar de români au fost împreună într-o singură ţară. O cifră care ne poate determina să facem un bilanţ individual, ca cetăţeni ai acestei ţări. Astăzi, voi face bilanţul meu ca cetăţean. 

 Trăiesc de când m-am născut în România. Am prins ani buni şi anii negri (pe care bunicii şi părinţii mei i-au făcut să fie luminoşi -ei ştiu cu câte eforturi) în care nu se găsea mâncare, în care era frig în case, în care se oprea curentul electric… În acei ani am învăţat totuşi că, oricât de sărac aş fi, trebuie să fiu mândru de ţara mea. Am învăţat să iubesc România.  

 În calitate de viceprimar, m-am străduit şi o voi face în continuare, să vin în ajutorul şi sprijinul cetăţenilor. Am fost lăudat de unii şi criticat de alţii. Funcţiile sunt trecătoare, important este ce laşi în urma ta. Pentru oraşul tău, pentru ţara ta, pentru generaţiile viitoare. 

 La mulţi ani călărăşeni, La mulţi ani România !”

 

899 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*