La PSD Călăraşi, primăvara se numără …demisiile !

 

De când s-a schimbat conducerea PSD Călăraşi, din ce în ce mai mulţi membri ai acestei formaţiuni politice aleg să renunţe la funcţii, sau mai grav să părăsească definitiv partidul în care au activat vreme îndelungată. După consilierii locali Denisa Ciulinaru şi Alexandru Chiriţă a urmat demisia vicepreşedintelui Răzvan Meseşeanu, a președintelui  organizației municipale de tineret a Partidului Social Democrat- Rudolf Manea şi mai nou, întreaga conducere a organizaţiei Dor Mărunt.

Ion Niţulică este preşedintele organizaţiei PSD Dor Mărunt, fost primar  şi viceprimar al localităţii. Acesta, împreună cu întreaga conducere a organizaţiei locale au decis marţi 2 aprilie să renunţe la funcţiile de conducere deţinute. Mai mult, Ion Niţulică a renunţat şi la calitatea de membru al acestui partid :

,, În urma unei analize şi a anunţului făcut de domnul preşedinte Iulian Iacomi cu privire la trecerea fratelui domniei sale, actualul primar Ion Iacomi, la PSD, am considerat că este necesară demisia mea din funcţia de preşedinte şi de membru PSD. Sunt şi voi rămâne un om de stânga dar nu pot să asist pasiv la derapajele din PSD. Partidul Social Democrat a făcut multe lucruri bune pentru români, dar nu pot să mă mai uit în ochii concetăţenilor mei când vorbesc de Liviu Dragnea. Partidul Social Democrat a trecut de-a lungul timpului prin multe momente grele dar ce se întâmplă acum întrece orice limită şi rezultatele se vor vedea la alegerile europarlamentare. Din aceste motive, eu şi întreaga conducere a organizaţiei ne vom depune astăzi  demisiile din funcţiile deţinute. Nu ne mai regăsim în actuala structură de conducere a partidului ! „dem2dem1

Zilele trecute, preşedintele organizației municipale de tineret a Partidului Social Democrat, Rudolf Manea , făcea următorul anunţ public :

 ,,Astăzi voi demisiona atât din funcția de președinte al organizației municipale de tineret a Partidului Social Democrat, cât și din calitatea de membru al acestui partid. Cu parere de rau, am ales sa fac acest gest după o perioadă lungă de timp în care am meditat asupra acestui aspect și consider că este moral să îmi asum pubilc decizia.
Am activat aproximativ 6 ani în PSD. Au fost ani frumoși în care am organizat evenimente, am asimilat cunoștințe, am câștigat alături de colegii mei mai multe runde electorale, am și pierdut altele, am militat cu devotament și cel mai important am legat multe prietenii. Nu mă vedeam luând această decizie, însă din păcate, astăzi am toată convingerea că trebuie să încetez activitatea politică în acest context.
Recunosc că schimbările care s-au produs în organizația județeană a Partidului Social Democrat, dar și celelalte demisii ale colegilor dragi sunt principalele motive care m-au facut sa fac această alegere.
Personal, consider că la nivel de organizație, în Partidul Social Democrat, nu mai este o atmosferă de armonie și înțelegere. Acest lucru creează disconfort pentru mine și, la fel ca ceilalți colegi care au ales asta, nici eu nu mă mai regăsesc.
Cu toate că imi este greu să renunț la activitățile politice , momentan nu mă orientez către o alta formațiune politică.
Le urez succes colegilor care au decis să rămână și imi cer scuze persoanelor deranjate de decizia mea.”

N.R.  : Prin demisiile lui Rudolf Manea, Denisa Ciulinaru , Alexandru Chiriţă şi Răzvan Meseşeanu, Marius Dulce pierde cei mai importanţi parteneri şi susţinători.

Ultima oră Consilierul local PSD Frăsinet – Toma Elena , şi-a prezentat demisia din această funcţie.rudolf

1774 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*