PRO Romania Calarasi a inceput precampania electorala pentru alegerile prezidentiale

pro

In data de 12 septembrie 2019, organizatia judeteana Calarasi a partidului PRO Romania, reprezentata de Razvan Meseseanu a sustinut o conferinta de presa cu ocazia lansarii precampaniei electorale pentru alegerile prezidentiale.

La aceasta prima conferinta sustinuta in noul sediu. au participat in calitate de invitati, Constantin Iacov, responsailul de la centru pentru zona Calarasi si prim-vicepresedintele acestei formatiuni politice/ Nicolae Banicioiu.

.. In continuare cred că cea mai bună soluție până la alegerile viitoare este un guvern de stânga fără doamna Dăncilă că ea nu vrea sau nu o lasă păpușarii dânseia. In data de 11 noiembrie vor fi în turul 2 Klaus Iohannis și Mircea Diaconu., PSD în mod natural îl va susține pe Mircea Diaconu și va face și o schimbare, nu va mai fi guvernul actual și putem încerca să continuăm o guvernare„, a declarat Nicolae Banicioiu.

Ion Niţulică , fostul preşedintele al organizaţiei PSD Dor Mărunt, fost primar  şi viceprimar al localităţii. s=a alaturat si domnia sa echipei PRO Romania Calarasi si a asigurat conducerea ca in cel mai scurt timp va forma o echipa puternica cu care va incerca sa obtina rezultate spectaculoase la alegerile prezidentiale si locale.

 

808 vizualizari in total 6 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*