PSD Calarasi continua campania de strangere de semnaturi

dul

Iulian Iacomi. presedintele organizatiei judetene PSD si preşedintele organizatiei municipale  Marius Dulce, insotiti de  membrii  şi voluntarii care sprijină cauza social-democrată au continuat şi in aceste zile campania de strângere a semnăturilor pentru susținerea candidaturii doamnei Viorica Dăncilă la funcția supremă în stat.

Astazi 13 septembrie,  în  Biroul Permanent al PSD Călărași se va lua decizia finală în ceea ce privește includerea candidaților care si=au exprimat optiunea de a candida la alegerile locale pentru fotoliul de primar si care for fi inclusi în sondajul de opinie care urmeaza sa fie realizat de o importantă casă de sondare a opiniei publice, care garantează obiectivitatea rezultatelor raportat la eșantionul de persoane care vor fi chestionate.

PSD Calarasi  își propune să arunce în lupta electorală pentru câștigarea alegerilor locale privind Primăria Călărași pe cel mai bine poziționat candidat, adică pe cel care va întruni cea mai clară intenție de vot din partea călărășenilor.

244 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*