Tu ştii pe ce cheltuie banii primarul tău? Radu Paul şi-a tras dronă!

 

Primarul comunei Gălbinaşi din judeţul Călăraşi este PSD-istul Radu Paul. A intrat în atenţia opiniei publice după achiziţionarea unor ornamente de Paşte(ouă) de la o firmă controlată de naşa senatoarei ROXANA NATALIA PAŢURCĂ, în valoare de 500 milioane lei vechi, achiziţie la care a renunţat ulterior în urma scandalului mediatic izbucnit la acea vreme.

Am fost curioşi să aflăm ce achiziţii ciudate mai efectuează primăria păstorită de PSD– istul Radu Paul.

Astfel, aflăm că, pentru perioada 29 iulie-04 august 2019, primăria a achiziţionat servicii de cazare la Hotel Ambasador Mamaia în valoare de 5140 lei/persoană, că a plătit firmei SC  CILI SMART MEDIA SRL cu sediul în municipiul Călăraşi, servicii de arhivare în valoare de 18.900 lei, că achiziţionează ciment, materiale de construcţii dar şi produse de curăţenie de la societatea RAD VAL SRL CU SEDIUL în Budeşti, că în data de 18.02.2019, Radu Paul a considerat că este necesară achiziţionarea unei echipament foto-video tip dronă. model DJIMavic 2 Pro Drona 20 MP1 cmos 10-Bit 4K HDR în valoare de 5.873 lei.

Am încercat să-l contactăm pe Radu Paul pentru a cere lămuriri despre necesitatea achiziţionarii acestei drone, dar datorită faptului că acesta schimbă numărul de telefon mai des decât şosetele şi angajaţii primăriei răspund : ,,lăsaţi un număr de telefon şi vă va contacta dânsul” nu putem să vă prezentăm punctul de vedere al domniei sale.

Institutiile abilitate vor trage concluzii cu privire la legalitatea si corectitudinea acestor achizitii publice directe iar noi vom continua sa publicam ,,minunile” descoperite la achizitiile directe initiate din catalogul electronic de primariile si institutiile publice din judetul Calarasi.MAVIC2主kv-en

851 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*