Vom avea pasaj la Drajna! /Felicitări deputatului Sorin Vrăjitoru

sorin 1

De la preluarea mandatului de deputat, Sorin Vrăjitoru, de multe ori criticat de publicaţia noastră, a avut ca prioritate realizarea unui pasaj suprateran la Drajna. Se pare că, încăpăţânarea şi determinarea sa a fost răsplătită din plin astăzi când iniţiativa domniei sale a primit  ultimul aviz pentru începerea lucrarilor la pasajul de la Drajna.

Consiliul interministerial de avizare lucrări publice de interes național și locuințe a avizat favorabil investiția realizării pasajului suprateran de la Drajna!

 

Deputat Sorin Vrăjitoru: ,,Motiv de bucurie maxima: avem ultimul aviz pentru inceperea lucrarilor la pasajul de la Drajna. Pana la prima caramida, cum se spune, mai e un singur pas – Hotararea de Guvern! Munca mea asidua pentru realizarea acestui obiectiv a dat, in final, roade. Vom avea pasaj la Drajna! Nu mai e niciun dubiu, dragi calaraseni!”

Avem informaţii verificate din mai multe surse că Sorin Vrăjitoru nu va mai prinde un loc eligibil pentru un fotoliu de deputat la viitoarele alegeri parlamentare, dar suntem siguri că va rămâne în memoria călărăşenilor ca fiind singurul parlamentar  călărăşean care s-a luptat pentru  dezvoltarea acestui judeţ şi la putere şi în opoziţie.

2030 vizualizari in total 4 vizualizari azi

1 Comment on Vom avea pasaj la Drajna! /Felicitări deputatului Sorin Vrăjitoru

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*