Oamenii PRIMARULUI/ Cernat Ciprian Marius : ,,Vom oferi Calarasiului cele mai corecte solutii tehnice pentru a-l pune PE DRUMUL CEL BUN!”

Coordonatorul municipal al partidului PRO România- Alexandru Chiriţă, candidatul acestei formaţiuni politice la funcţia de primar,  a declarat în prima zi în care s-a înscris în partidul condus de Victor Ponta că va ,,ataca” primăria Călăraşi, ajutat de cea mai bună formulă de consilieri locali care a existat vreodată. 
  ,,Dragi prieteni,
V-am promis ca voi propune cea mai performanta echipa pentru Consiliul Local al municipiului Calarasi la alegerile din 27 septembrie si ma tin de cuvant. Astazi ma voi mandri sa il am alaturi pe Ciprian Cernat, un tanar profesionist care mi s-a alaturat in demersul de a pune Calarasiul pe un drum al normalitatii.
„Numele meu este Cernat Ciprian Marius sunt Inginer CFDP (Cai ferate, Drumuri si Poduri) si activez in cadrul Sectiei de Drumuri Nationale Calarasi din 2016, in prezent ocupand functia de Sef Sector.
Proiectul meu pentru viitorul mandat este de a creste calitatea viitoarelor proiecte de infrastructura ce se vor implementa, precum si imbunatatirea activitatii de intretinere curenta a strazilor din Municipiul Calarasi prin reparatii pe suprafete intinse (covoare asfaltice). Vom oferi Calarasiului cele mai corecte solutii tehnice pentru a-l pune PE DRUMUL CEL BUN!
Municipiul Calarasi are nevoie de o imbunatatire a suprafetei de rulare pentru a creste nivelul de viabilitate al drumurilor, Iar pentru a fluidiza circulatia este nevoie de amenajarea de sensuri giratorii in cele mai aglomerate intersectii.
Alexandru Chirita are abilitatea de a păstra echilibrul și motivația în echipa, flexibilitate si cooperare în vederea maximizării tuturor rezultatelor, de aceea am venit in echipa Pro Romania.” CIPRIAN CERNAT
Ii multumesc pentru implicare lui Ciprian si il asigur ca proiectulul lui, „CALARASI – PE DRUMUL CEL BUN, va fi dus la bun sfarsit pana in 2024.
Dumnezeu sa ne ajute!oamenii
2850 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*