Nicăieri nu a existat mai multă nesimţire, ipocrizie, parşivitate şi lipsă de bun simţ concentrată într-un singur om

 

Se spune că este foarte greu să ajungi pe primul loc dar este mult mai greu să te menţii acolo. După ce o armată de oameni(liberali) au muncit să îl ,,ungă” consilier judeţean şi apoi preşedinte de Consiliu Judeţean, ţăranul Vasile Iliuţă şi-a dat arama pe faţă. A început să concedieze abuziv angajaţi pe motiv că eficientizează aparatul administrativ în timp ce făcea angajări pe bandă rulantă din rândul pensionarilor de 40 de ani proveniţi din MAI, a instalat în funcţii publice fosti condamnaţi la puşcărie, a încheiat contracte de presă cu câteva publicaţii aservite care să îl ridice în slăvi, a transformat Centrul de Cultură şi Creaţie în propria moşie în care toată lumea să danseze cum cântă el instalând la conducerea acestei instituţii un escroc dovedit. Sub pretextul că este un ,,apărătorul dreptăţii şi adevărului” care urmăreşte dezvoltarea judeţului(citat din declaraţiile publice făcute de tonomatul personal)  a hărţuit şi a terorizat timp de patru ani toţi angajaţii instituţiilor din subordinea sa. Sunt sigur că peste puţin timp, oamenii vor avea curajul să vorbească despre abuzurile la care au fost supuşi.

Câinele nu pleacă de bunăvoie de la măcelărie

Ultima ispravă care m-a determinat să scriu aceste rânduri, este reacţia publică a numitului Iliuţă Vasile la aflarea veştii că a fost suspendat din funcţia de ,,stăpân” al judeţului. pef

,,Asistăm astăzi la un abuz de putere din partea unor instituții ale statului care nu ar trebui să fie controlate politic, dar care sunt folosite în interes personal.

Mă voi lupta în continuare cu aceste grupări care au adus județul și municipiul în situația pe care o vedem zi de zi.
Răfuielile politice sunt pentru oameni slabi.
Eu prefer să îmi caut dreptatea în justiție atât impotriva instituțiilor cât și a persoanelor semnatare și vă asigur de continuitatea proiectului meu pentru dezvoltarea județului.
Administrație pentru oameni!”
ban Unde este demnitatea şi onoarea ta Vasile, unde este abuzul când acolo scrie negru pe alb că ţi-ai pierdut calitatea de consilier judeţean şi implicit de preşedinte în urma constatării pierderii calităţii de membru PNL ? Dacă este un abuz, de ce banerele tale publicitare conţin sigla PSD? Ţi-e teamă că pierzi controlul butoanelor? Românii nu au suportat niciodată dictatorii, a fost doar o chestiune de timp până i-au ,,executat”. Vei vedea că vei fi părăsit cât de curând de toţi cei care te-au pupat în fund din interes sau de frică vreme de patru ani!
5326 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*