Valentin Barbu: ,,Joi, 10 septembrie, la ora 10.00, îi invit la #RESPONSABILITATE pe consilierii județeni PSD”

 ,, Joi, 10 septembrie, la ora 10.00, îi invit la #RESPONSABILITATE pe consilierii județeni PSD, pentru a vota bugetul DGASPC Călărași. Nu de exerciții de imagine avem nevoie, ci de maturitate politică❗️
⚠️Iliuță și membrii PSD nu văd rezolvarea situației decât într-un singur mod: prin implicarea politicului în problemele administrației, pentru a obține capital politic, prin fraza: ,,PSD Călărași a dat salariile celor 800 de angajați din sistemul de asistență socială.”
Angajații DGASPC Călărași știu că acești bani NU trebuie să le fie dați de un partid, pentru că salariile reprezintă un drept al tuturor celor care muncesc. Aș sublinia că, în cazul lor, acest drept este cu atât mai important să vină la timp, cu cât activitatea acestora se desfășoară în condiții deosebite, fiind situații care au impus carantina la locul de muncă, pentru a menține situația sub control în centre, în actualul context epidemiologic.
⚠️Ne aflăm în momentul în care salariile acestora sunt folosite într-un #JOC #POLITIC #IRESPONSABIL, deoarece #Consilierii #Județeni #PSD AU ABSENTAT, astăzi, de la ședința de Consiliu Județean, convocată a se desfășura prin utilizarea mijloacelor electronice de comunicare, cu respectarea tuturor prevederilor legale, în baza unui act administrativ și a Dispoziței 193/2016, legală și în vigoare, emisă chiar de Vasile Iliuță.
⚠️Se vede intenția clară a lui Vasile Iliuță de a tergiversa acest vot și de a lega asigurarea salariilor de realizarea unui obiectiv politic: alegerea unui președinte, fără să se respecte #LEGEA.
Este timpul ca Vasile Iliuță să îi pună pe consilierii județeni PSD să facă ce spune chiar el: Politica să rămână în afara Consiliului Județean, iar consilierii județeni, prin VOT ELECTRONIC, să aprobe banii pentru asigurarea drepturilor salariale angajaților DGASPC Călărași.
#ARĂTAȚICĂVĂPASĂ de situația gravă a celor 800 de angajați, cărora spuneți că le duceți grija, votând MÂINE bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului❗️barbu
1188 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*