Lista ruşinii!!! Ei sunt consilierii judeţeni PSD care s-au opus achitării salariilor angajaţilor DGASPC

Astăzi, 12.09.2020, a avut loc, pentru a PATRA oară în PATRU zile, ședința extraordinară în cadrul căreia preşedintele Consiliului Judeţean, Valentin Barbu, a propus spre aprobare ȘAPTE proiecte de hotărâre urgente, care trebuiau să fie supuse votului consilierilor. După chipul şi asemănarea noului lider PSD – Vasile Iliuţă, consilierii judeţeni social democraţi şi-au bătut joc de încrederea cetăţenilor care i-au mandatat să le reprezinte interesele.

  Primul proiect propus a fost cel care includea rectificarea bugetului propriu al județului Călărași pe anul 2020, tocmai pentru a se putea asigura plata integrală a salariilor angajaților DGASPC. Nici măcar apelul disperat al liderului de sindicat al angajaţilor DGASPC, care a atras atenţia asupra gravităţii situaţiei în care se află angajaţii, nu i-a putut înduioşa pe consilierii roşii, preocupaţi doar de apărarea intereselor personale şi de haită.

Următoarele TREI proiecte propuse erau cele necesare creării cadrului legal de funcționare a serviciului de transport public județean, astfel încât elevii să poată beneficia de abonamente gratuite

Un alt proiect propus prevedea alocarea de fonduri pentru repararea unui aparat RMN în cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Ca de fiecare dată, consilierii județeni, majoritatea PSD, au refuzat să voteze, demonstrând că nu le pasă nici de angajații DGASPC, nici de părinți și elevi!

Valentin Barbu: ,,După cum am spus și în cadrul ședinței, asistăm la un șantaj politic josnic! Ca de fiecare dată, consilierii județeni, majoritatea PSD, au refuzat să voteze, demonstrând că nu le pasă nici de angajații DGASPC, nici de părinți și elevi! Vor capul lui Barbu călcând în picioare drepturile salariaților, ale elevilor și ale părinților! Dumneavoastră, consilieri județeni, aleși de oameni în urmă cu PATRU ani, sunteți ASTĂZI decidenții politici ai cinismului fără margini!

Sperăm că cei din DGASPC vor iesi la vot în 27 septembrie şi vor sancţiona mizeriile actualului ,,lider” şi al consilierilor judeţeni ai partidului roşu .

LISTA RUŞINII

Ei sunt consilierii judeţeni PSD care s-au opus achitării salariilor angajaţilor DGASPC:

NUŢU MARCEL

SAMOILĂ ION

MANOLE SERGIU

MATEI GHEORGHE

MUNTEANU CRISTINA LAURA

BĂNĂŢEANU MIOARA

SPIRIDON MARIAN

GRUIŢĂ DARIE NICOLAE

VÎRTEJANU LIVIU

POPESCU HARALAMBIE

Ei sunt consilierii judeţeni PNL!? care s-au opus achitării salariilor angajaţilor DGASPC:

MAGEARU ANTON

NEDELCU VASILE

ANA TITU

psd2psd3PASCU VIOLETApsd

 

2517 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*