Alexandru Chiriţă:,,#NoiNuEu , suntem antisistem pentru că sistemul lucrează împotriva noastră!”

,,Declarații, fotografii, sloganuri, idei mărețe cu și despre ei, despre tinerii comunității. Toate acestea până în ziua votului când ii puneți din nou în conul de umbră pentru că ei sunt drepți si nu ar accepta niciodată compromisul iar voi v-ați atins scopurile folosindu-vă de naivitatea si inocența lor.
Din experiența proprie am tras concluzia că noi, tinerii, suntem datori să ne implicăm mai mult în viața societății, suntem obligați să ne câștigăm singuri dreptul de a decide pentru a putea aspira la un viitor bazat pe siguranța și evoluție! Nimeni nu ne va da acest drept gratuit, va trebui să luptăm pentru el. De aceea vă îndemn pe toți să aveți curajul de a spune și de a face ceea ce gândiți, chiar dacă exista riscul să greșiți, măcar o veți face fără intenție și veți învăța lecția pentru viitor!
Este timpul ca vocea tinerilor să se facă auzită, este timpul ca noi să ieșim din umbra fricii și să ne impunem cuvântul pentru viitor!
Sunt extrem de hotărât să ma înconjor de tineri în mandatul meu și alături de ei să ne întoarcem pe calea dreptății și a adevarului, pe calea normalității și a justei ierarhii a valorilor și, nu în ultimul rând, pe calea modernizării.
Este momentul nostru și vreau sa fiu cel care le dă curajul să iasă din starea de confort!
Atâtea generații de politicieni și-au bătut joc de mințile luminate ale generațiilor tinere de teama ca nu cumva aceștia sa ajungă sa îndrepte lucrurile în țara pe care dinozaurii o călcă în picioare. În felul acesta tinerii din România au ajuns să scrie istorie în alte țări și să poarte cu demnitate drapelul României dar totodată și un regret în suflet ce ține de casa și neamul lor.
Acest mod de a face politică trebuie oprit! Țara are nevoie de tineri mai mult decât oricând. Sunt alții care abia așteaptă să-i „adopte” dar noi avem nevoie de entuziasmul, imaginația și inteligența lor!
Vă asigur că tineretul, educația și progresul acestora sunt prioritățile mele!
Este momentul ca vocea rațiunii sa își spună cuvântul! Fii PRO!”chirita
1561 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*