Oamenii PRIMARULUI/Cătălin Ganea: ,,Este momentul să ieșim din anonimat, să ne hotărâm singuri soarta, să credem în noi”

Coordonatorul municipal al partidului PRO România- Alexandru Chiriţă, candidatul acestei formaţiuni politice la funcţia de primar,  a declarat în prima zi în care s-a înscris în partidul condus de Victor Ponta că va ,,ataca” primăria Călăraşi, ajutat de cea mai bună formulă de consilieri locali care a existat vreodată. 

,,Din echipa pe care o propun pentru Consiliul Local face parte si Ganea Catalin.Eu am incredere in el la fel de mult precum am in fiecare coleg din Pro Romania”.

,,Sunt Cătălin Ganea și candidez la Consiliul Local Călărași, din partea partidului Pro România. De de „îmi pierd vremea” prin politică? Tocmai pentru că îmi doresc să nu mai pierdem vremea. Timpul trece și ne afundăm în aceeași stare la care contribuie aceleași figuri politice. Este momentul să ieșim din anonimat, să ne hotărâm singuri soarta, să credem în noi. Fiți alături de mine, pentru a fi parte din vremea noastră!
Votați Alexandru Chiriță!
Votați echipa Pro!
Noi, nu eu!ganea
666 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*