„Când ai bani şi ursul joacă”Noi am întreba de ce! Alţii ar întreba cât e halatul

Deşi beneficiază de serviciile unor articole de bine,scrise cu stânga în fiţuicile lor cu tiraj confidenţial şi vizualizări aproape de zero pe internet, cuplul Iliuţă-Grama, stă din ce în ce mai prost în preferinţele călărăşenilor. O ştiu şi ei, dovadă că la bursa zvonulilor preţul unui vot a crescut semnificativ. Dacă, până de curănd se limitau la ,,organizarea” unor zile onomastice prin obor sau pur şi simplu în plină stradă la terasa unui magazin din zona RENEL, cu factură sau bon de casă, disperarea i-a făcut pe cei doi să treacă la un alt nivel. Surse de presă ne-au informat că, de curând, celor doi locotenenţi consacraţi, Grama şi tânărului pensionar M.A.I. Bogdan Mihai li s-a alăturat şi Stan Ion un miliţian plimbăreţ pe la mai multe partide şi gonit cu şuturi în fund şi chiar fiul lui Vasile Iliuţă- Bogdan Iliuţă.

La cei mai sus menţionaţi nu avem nici o pretenţie, fiind binecunoscut faptul că Vasile Iliuţă este în stare să îşi sacrifice inclusiv familia(a mai făcut-o, vezi cazul Moise) pentru atingerea scopurilor şi satisfacerea orgoliului personal, dar adresăm o întrebare, la care ştim sigur că nu vom primi răspuns, candidatului pentru funcţia de primar, Marius Dulce: „Dacă, Doamne-fereşte, vei ajunge primar, te vei putea uita în oglindă dimineaţa, ştiind metodele folosite de ocrotitorul tău, Vasile Iliuţă, ştiind că melodia acestuia preferată este „Când ai bani şi ursul joacă”?

Până atunci sperăm ca autorităţile să îşi facă datoria aşa cum şi-a făcut-o şi la alegerile prezidenţiale când, pentru prima dată în istorie, nu s-a mai făcut turism electoral în comuna natală a fostului preş. de Consiliu Judeţean, Vâlcelele.

Noi am întreba de ce! Alţii ar întreba cât e halatul.

954 vizualizari in total 4 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*