Fără a deţine niciun drept, cetăţeanul Grama îşi permite să aprindă nocturna de câte ori are el chef

 Deşi din data de 2 august 2020 s-a schimbat legal conducerea clubului AFC Dunărea Călăraşi, prin hotărârea AGA nr 2 din 02.09.2020, în continuare echipa şi numele acestui club este folosit în scopuri electorale de Iliuţă şi Grama. Conform acestei decizii, nu se mai pot încheia contracte,fostul preşedinte nemaiavând drept de semnătură.

  Fără a deţine niciun drept, cetăţeanul Grama îşi permite ( de ce nu o face şi femeia de serviciu) să aprindă nocturna, pe bani publici, de câte ori are el chef sfidând autorităţile şi cetăţenii, în timp ce sub domnia sa, clubul a înregistrat pierderi de 40 de miliarde din litigiile cu jucătorii. Ultima ispravă a sa este aducerea pe banca tehnică a Dunării a lui Ionel Ganea, cunoscut drept un tip conflictual, ale cărui clauze contractuale nu au fost făcute cunoscute opiniei publice şi fără bază legală, Cristi Zanfir neavând drept de semnătură şi cetăţeanul Grama nici atât.

Realitatea din Călăraşi a solicitat un punct de vedere acţionarilor Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Călăraşi dar şi FRF pentru o bună informare a călărăşenilor despre modul în care sunt-au fost cheltuiţi banii publici şi legalitatea contractelor încheiate de fosta conducere a clubului.

P.S.Să îl aduci pe Ganea să îi dea lecţii lui Cristian Putsai este ca şi când ai pune un elev de clasa a doua să mediteze un profesor universitar!stai

2577 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*