Deculescu:,,Nicicând campania electorală nu a fost mai murdară…Vă invit să fiți alături de mine în 27.09.2020 și împreună să votăm echipa PNL!”

,,IMPREUNA vom dezvolta orasul!

Sunt în politică de mulți ani.

Nicicând campania electorală nu a fost mai murdară…

Nicicând nu au fost târâți în noroi soții, copii, nepoți ai candidaților, târîți în mizeria neputinței contracandidaților, fără altă vină decât legătura cu candidatul….

Competențe profesionale aruncate la gunoi, salarii prezentate cu multe zerouri, informații scoase din context. Totul pentru a induce ideea de ilegalitate….

Este cel putin nepotrivit genul de acțiuni prin care se manipulează realitatea astfel încât candidații să fie discreditați și numele lor să fie terfelite într-un mod josnic.

Campania aceasta nu este deloc ceea ce ar trebui sa fie – o disputa civilizata de idei, de propuneri si strategii de abordare a problemelor orasului in vederea rezolvarii lor. Primarul actual, reprezentant al PNL si candidat la aceasta functie pentru urmatorul mandat, asta face: prezinta ceea ce, in mod concret, a realizat in oras precum si viitoarele investitii cu finalitate in mandatul care urmeaza pentru care deja s-au obtinut peste 42 milioane Euro de la Comunitatea Europeana

In contradictoriu, ceilalti candidati nu recunosc ceea ce, in mod concret, s-a realizat si vin cu promisiuni goale de continut, intentii care nu au nicio garantie ca vor deveni realitati.

Este momentul să reacționăm. Este momentul să prevenim scindarea ireversibilă a comunității locale. Este momentul sa fim de partea realitatilor concrete si nu a “vanzatorilor de iluzii.”

Sunt calarasean; am trăit și am muncit toată viața în Călărași, am o familie minunata de care sunt foarte mandru. Prin prisma activităților desfășurate am fost întotdeauna în mijlocul concetatenilor mei.

Am încredere in cei care ma cunosc ca vecin, prieten sau coleg; ei știu că ușa mea a fost mereu deschisă, că acolo unde a fost posibil am dat o mana de ajutor tuturor; eu stiu că au luciditatea să discearna între realitate și demagogie.

Vă invit să fiți alături de mine în 27.09.2020 și împreună să votăm echipa PNL pe cele patru buletine de vot, reprezentata de primar Daniel Stefan Dragulin, de Valentin Barbu candidat la Consiliul Judetean si de ceilalti colegi aflati pe listele de consilieri locali sau judeteni.”deculescu

2997 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*