Injurii, amenințări și bătăi: Incidente șocante La Consiliul Județean Călărași, o instituție publică a statului român

   Incidente fără precedent în după-amiaza zilei de ieri, într-o instituție publică: un desant al grupului infracțional organizat condus de Vasile Iliuță, cum este numită de liberali gașca acestuia, a dat buzna în birou peste candidatul Partidului Național liberal, Valentin Barbu, aflat în timpul orelor de program, ca vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași. S-a sunat la numărul unic de urgență 112, pentru constatarea de fapt a acestui lucru și a faptului că se afla în curs de derulare comiterea mai multor infracțiuni, printre care și aceea de uzurpare de calități oficiale. Nu este prima dată când Valentin Barbu solicită sprijinul forțelor de ordine.
 Incidentele au escaladat în jurul orei 14:30, când Valentin Barbu a invitat, telefonic, prin intermediul șefei de cabinet, mai mulți reprezentanți ai presei locale, pentru a relata despre evenimentul în curs de desfășurare. Marin Badea a fost cel care a ajuns primul la cabinetul vicepreședintelui Valentin Barbu.
  „Am fost luat la înjurături de un individ despre care, în trecut, am dezvăluit faptul că a fost angajat, în Consiliul Județean Călărași, pe baza unor documente falsificate și că acesta, tot în trecut, a fost condamnat la pușcărie. De față erau și reprezentanții Inspectoratulului Județean de Poliție Călărași, dar aceștia nu au intervenit”.
 Un alt individ, despre care se cunoaște faptul că este consumator de droguri, se plimba, amenința și înjura, pe holurile Consiliului Județean Călărași.
   Ulterior, peste ziaristul călărășean, care se afla în documentare, în biroul vicepreședintelui Valentin Barbu, la invitația acestuia, împreună cu subprefectul județului, Ion Stan, a pătruns același individ care, în trecut, a fost condamnat la pușcărie, acesta filmând cu telefonul mobil și aducând injurii. Individul a și făcut public, pe o rețea de socializare, o parte a acestui film, alta decât cea în care acesta înjură sau amenință. A fost dat afară.
  Badea a fost sunat de un alt coleg care a cerut să fie așteptat pe holul etajului 1 din cadrul Consiliului Județean Călărași, intuind că-l poate aștepta tot o astfel de primire cu injurii și amenințări. La acest moment, Eduard Grama, același individ dereglat, a ieșit pe hol și a început să filmeze, aducându-i iar cunoscutului ziarist călărășean injurii și amenințări. La un moment dat, s-a apucat să-l lovească, în mod repetat, cu piciorul peste gambe. Badea a reacționat, iar Grama a ajuns la Institutul de Medicină Legală.
Marin Badea : „Am reacționat instinctiv, ca un gest de autoapărare. În 30 de ani de presă, nu mi s-a întâmplat niciodată un astfel de lucru. Tot în 30 de ani de presă, n-am pomenit ca într-o instituție publică, la numai câțiva metri de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, să mi se întâmple așa ceva.”cj
10388 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*