Viorel Ivanciu: ,, Călărăşenii vor spune un „Adio, PSD” extrem de hotărât pe 27 septembrie”

,, Am ajuns şi în ultima zi de campanie electorală pentru alegerile locale din acest an. Sunt obişnuit cu bătăliile politice dar niciodată până în prezent nu am văzut mai multă ură şi mizerie.

Organizaţia municipală PNL Călăraşi denunţă campania murdară şi ilegală a PSD Călăraşi condus de Vasile Iliuţă prin care şi-au asumat identităţi false în mediul online. cu ajutorul cărora aruncă cu noroi în toate direcţiile.

Împreună cu colegii mei vom depune plăngeri la poliţie cu privire la distribuirea mesajelor electorale mincinoase şi ilegale distribuite sub  identitate falsă. Sunt sigur că  responsabilii pentru aceste fapte vor fi identificaţi şi deferiţi Justiţiei.

Am asistat la cea mai mizerabilă campanie în spaţiul online dusă de PSD. Din ultimele informaţii primite, am constatat că PSD Călăraşi a început deja cumpărarea voturilor şi solicit pe această cale, instituţiilor statului să acţioneze cu diligenţă în această speţă şi condamnăm felul ruşinos în care PSD Călăraşi încearcă să câştige alegerile.  Cu siguranţă, cei vinovaţi de această ultimă ilegalitate vor răspunde şi la vot, călărăşenii urmând să spună un „Adio, PSD” extrem de hotărât pe 27 septembrie.”IVANCIU

1411 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*