Cod ROŞU de mită electorală la Călăraşi!

În Călăraşi se dă mită electorală. O, Doamne, se dă! Şi se cumpără voturi ca la magazin. Politicienii mai întorc astfel oamenilor din ce-au furat. E un fel de taxă pe hoţie. O taxă foarte convenabilă, probabil în jurul a 0.001%. Şi merge la fix.

De fiecare dată când au loc alegeri în România, în spațiul public există suspiciuni că scrutinurile au fost fraudate, într-un fel sau altul. Se formulează plângeri penale, se taie roți, se lasă cu bătăi și înjurături, iar, la final, autoritățile trag heblul și anunță rapid niște numere: sesizări, amenzi, declinări de competență. Până la următoarele alegeri, aproape că nu se mai aude nimic de grozăviile care în ziua votului păreau că vor schimba soarta candidaţilor.

Campion la încălcarea legilor electorale în judeţul Călăraşi a fost, incontestabil, de-a lungul timpului, Partidul Social Democrat condus în prezent de maestrul sforăriilor-Vasile Iliuţă.

Astăzi au loc ultimele zvâcniri ale ,,stăpânului judeţului”  și sistemului creat de el. Unul bazat pe frică, fraudă şi mită electorală.

Contactat telefenonic de redacţia REALITATEA DIN CĂLĂRAŞI, ministrul de interne Ion Marcel Vela ne-a asigurat că forţele de ordine vor fi la datorie şi vor asigura desfăşurarea în bune şi corecte condiţii a alegerilor locale.

 Astăzi, este important să mergem să votăm, să ne exercitam dreptul de a alege, pentru viața pe care ne-o dorim in următorii 4 ani.
Să respectăm noile reglementări, să sfidăm vremea capricioasă și să votam in cunoștință de cauză!
8942 vizualizari in total 4 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*