Ciprian Pandea: ,,Mă bucur că Partidul Național Liberal a înțeles că digitalizarea României trebuie să fie una dintre priorități!”

Ciprian Pandea, unul dintre cei mai cunoscuți tineri politicieni călărășeni, a reușit, din poziția de reprezentant în Guvernul României, să câștige respectul majorității liderilor comunităților locale din județ. A obținut din partea Partidului Național Liberal șansa de a fi alături de comunitățile locale și din postura de senator, deschizând lista PNL Călărași pentru Senatul României.C05_GRUP CANDIDATI PNL

Cariera sa politică are ca fundament, în primul rând, educația, studiile sale completându-se cu un doctorat obținut în specializarea universitară pe care a urmat-o. Astfel, tot ce a realizat până acum s-a bazat pe principiile pe care le-a cultivat în familie, dar și prin educația pe care și-a dezvoltat-o:

 ,,Sunt tânăr și sunt dependent de tehnologie. Ca și tine, cel care citești acest mesaj, cel mai probabil. Am crescut în perioada de dezvoltare rapidă a tehnologiilor, iar activitățile mele zilnice, în mod natural, înseamnă accesul la dispozitive smart. Plătesc cumpărăturile cu telefonul mobil, îmi plătesc impozitele și taxele în același mod. Iar în ultimii ani, ca orice contribuabil pentru care accesul online la informații și documente înseamnă timp câștigat, mi-am dorit o #digitalizare a instituțiilor statului.
↗️Și mă bucur că Partidul Național Liberal a înțeles că digitalizarea României trebuie să fie una dintre priorități.
📉Astfel, Guvernul Liberal a reușit să simplifice prin digitalizare modalitatea de obținere a documentelor electronice de către cetățeni prin intermediul Spațiului Privat Virtual în anul 2020, față de ultimii ani.
📃💻Au fost emise #șapte #milioane de #documente de la începutul anului, incluzând adeverințe de venit, certificate de atestare fiscală, decizii, notificări, înștiințări sau documente privind contribuțiile sociale declarate de angajatori.
📱Iar lucrurile nu se opresc aici. Guvernul Orban a elaborat o strategie prin care propune cheltuirea a circa 2,4 miliarde de euro pentru digitalizarea serviciilor publice, în următorul deceniu. În ultimul an, am arătat că #sepoate!”

#tineri_pentru_Călărași

Comandat de Partidul Naţional Liberal-Filiala Călăraşi

CUI mandatar 11200025

cipi
555 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*