Emil Florian Dumitru: ,,Pentru prima dată, concesionăm terenuri cu destinație agricolă aflate în administrarea ADS în suprafață de până la 50 ha pentru fiecare tânăr fermier!”

Emil Florian Dumitru, un călărășean cunoscut datorită activității desfășurate la nivel național, atât în asociații și federații agricole naționale, cât și în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, deschide lista candidaților la Camera Deputaților, din partea PNL Călărași. Educația, definitivată cu un master în sectorul agricol, a fost împletită cu experiența profesională, dobândită în calitate de fermier în județul Călărași,

Pregătirea profesională continuă, seriozitatea, implicarea în problemele ce țin de dezvoltarea agriculturii au condus la un parcurs profesional, în acest domeniu, ocupând, de-a lungul timpului, funcțiile de: președinte al Federației Naționale Pro Agro, consilier în Ministerul Agriculturii, director-executiv al Organizației Naționale Interprofesionale Vitivinicolă, din decembrie 2019, și până în prezent, fiind secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale:

  ,,Agricultura este despre oameni, despre bunăstare economică și despre viitor, motiv pentru care trebuie sprijinită cu viziune și hotărâre. Vă fac cunoscute câteva din obiectivele atinse în acest an de Guvernul liberal pentru o scurtă analiză.
↗️ Un domeniu prioritar a fost cel al irigațiilor, unde am continuat reabilitarea infrastructurii principale de irigații. În cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență implementăm o Strategie de Gestionare a Apei care să rezolve definitiv problemele legate de secetă, eroziunea solului, deșertificare, cu o alocare de 6,5 miliarde euro.
✅Am fost alături de fermierii români compensând pierderile cauzate de seceta pedologică extremă din acest an (850 milioane lei despăgubiri).
✅Am implementat scheme de sprijin pentru cei afectați de evoluția pandemiei COVID-19 (150 milioane Euro bani europeni si 338 milioane lei de la bugetul național).
✅Alimentele românești, produse responsabil și cu grijă pentru sănătatea consumatorului trebuie să devină brand consolidat pe piața locală, națională și regională. De aceea, punem la punct o Rețea Națională de Preluare, Depozitare, Prelucrare, Distribuție și Promovare a Produselor Românești.
✅Pentru prima dată, concesionăm terenuri cu destinație agricolă aflate în administrarea ADS în suprafață de până la 50 ha pentru fiecare tânăr fermier.
✅La negocierile privind Politica Agricolă Comună (PAC) 2021-2027 (22 miliarde euro) am obținut condiții de implementare și flexibilitate în decizii pentru a valorifica cât mai bine oportunitățile pe care le are agricultura românească și de a rezolva nevoile acesteia (menținerea Sprijinului Cuplat Voluntar în sectorul zootehnic și vegetal, menținerea Ajutorului Național Tranzitoriu, Plafonarea voluntară și Plata redistributivă precum și reducerea birocrației și sancțiunilor pentru fermele mici).
✅Am reușit să schimbăm împreună modelul de dezvoltare a României bazat doar pe risipirea resurselor prin consum, aplicând un nou model de creștere economică axat pe stimularea şi dezvoltarea capitalului autohton!
✌️Cu ajutorul dumneavoastră, vom continua să ducem România pe drumul cel bun și după 6 decembrie!”

Comandat de Partidul Naţional Liberal-Filiala Călăraşi

CUI mandatar 112000251200 X 300

796 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*