Dragoş Coman: ,,Îmi era dor să ies printre călărășenii mei, să ne conteste, să ne certe pentru faptul că nu comunicăm mai mult, să ne susțină, și să ne încurajeze!”

  Dragoș Coman este un tânăr binecunoscut de comunitatea în care s-a format, activează și pe care a reprezentat-o la nivel local, în calitate de viceprimar al municipiului Călărași, dar și central, ca secretar de stat în Minsterul Tineretului și Sportului, promovând valorile liberalismului, în concordanță cu dorințele cetățenilor. 

Ca tânăr antreprenor, la numai 21 de ani, a susținut libertatea comerțului, făcând primele importuri din China, pentru propria firmă, dezvoltând pe parcurs și alte investiții în afaceri.  

Activitatea politică și administrativă a avut la bază pregătirea profesională, Dragoș Coman fiind licențiat în Științe Politice, cu Master în Administrație Publică, iar experiența acumulată a determinat conducerea PNL Călărași să îl nominalizeze pe listele de la alegerile parlamentare, pentru Camera Deputaților.  

 ,, Îmi era dor să ies printre călărășenii mei, să ne conteste, să ne certe pentru faptul că nu comunicăm mai mult, să ne susțină, și să ne încurajeze.
Am întâlnit oameni care ne-au spus despre nevoile lor, despre situațiile în care se află în această perioadă de criză mondială, despre așteptările lor de la echipa noastră formată din oameni tineri ce vor să demonstreze că România are, înainte de toate, o față frumoasă.
Vă mulțumim că ne-ați ascultat și pentru că ne-ați oferit câteva clipe de atenție pentru a putea discerne între ce este minciună, manipulare și ce este adevărat și corect.”

Comandat de Partidul Naţional Liberal-Filiala Călăraşi

CUI mandatar 11200025dra2dra3dra4

1200 X 300
748 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*