CĂLĂRĂŞENII SUNT NEMULŢUMIŢI DE STAREA JALNICĂ A DRUMURILOR

După cum ştim cu toţii, drumurile oraşului nostru, începând cu toamna anului 2015, datorităDSCN5813 iniţierii proiectului CL8, sunt foarte deteriorate şi dăunează traficului care devine din ce în ce mai aglomerat şi periculos. Locuitorii Călăraşiului sunt îngroziţi de pericolele rutiere şi de posibilitatea agravării stării autovehiculelor personale. Oraşul nostru este un oraş în continuă dezvoltare în ultimii 4-5 ani, şi starea drumurilor este o problemă foarte serioasă. Din aceste motive am ales să facem un reportaj pentru a afla ce spun călărăşenii.
Părerile locuitorilor sunt împărţite. O parte spun că într-o mare măsură vina pentru acest” dezastru” pe care îl întâlnim pe străzile din Călăraşi este al Primăriei deocarece nu s-a ocupat mai bine de gestionarea lucrărilor şi sancţionarea firmei care se ocupă de „extinderea şi reabilitarea reţelei de distribuţie şi a sistemului de canalizare
Inclusiv staţii de pompare apă uzată, în Călăraşi”, aşa cum regăsim în denumirea proiectului, iar cealaltă parte au părerea că vina este doar a firmei angajate pentru derularea acestui proiect.
Temerile cele mai mari legate de traficul rutier sunt gradul de periculozitate ridicat al posibilelor accidente.

asa nuUn locuitor, a afirmat că la STOP-uri ar fii cea mai mare problemă, deoarece încercând să ocolească gropile de pe carosabil, conducătorul auto riscă să piardă controlul maşinii şi să intre

În intersecţie fără a se asigura.
Întrebările cele mai importante pe care noi le-am pus intervievaţilor sunt:
„De ce s-a ajuns în această situaţie?” şi „Când se va termina aşa zisul calvar al şoselelor?”.
Locuitorii, aşteaptă un răspuns la aceste două mari întrebări, dar cea mai mare aşteptare este revenirea la normal a oraşului nostru.

 

Realitatea din Călărași

Foto: Cătălin Cojocaru

 

 

Realitatea din Călărași

Foto: Cătălin Cojocaru

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*