TSD Cuza-Vodă se implică în dezvoltarea personală a tinerilor

Organizaţia TSD, aparținând comunei Cuza-Vodă, a fost înfiinţată acum cinci luni de zile de către Ionuț Vișan şi Rodica Stoian. Împreună cu alți doi colaboratori, au iniţiat un proiectDSCN5988 prin care se realizează evenimente cu scop de divertisment şi cultural la sala de cultură, aparţinând satului Ceacu. Proiectul este susţinut moral şi financiar desigur, de către primarul comunei Aurel Stan (PSD), acesta fiind foarte interesat de implicarea tinerilor în dezvoltarea personală. Activitățile sunt propuse atât de membrii partidului, cât şi de către domnul primar Aurel Stan.
Pe data 02.04.2016, a avut loc al 7-lea eveniment de acest fel. Activităţile se desfășoară în fiecare sâmbătă, în jurul orei 19:00, având diverse teme, de exemplu: film, muzică, karaoke, teatru, dans și alte activităţi culturale. Următorul eveniment din cadrul acestui proiect, stabilit pentru data de 09.04.2016, va avea ca tematică muzica disco, bineînțeles cu aranjamentele specifice acestui gen muzical.
DSCN5992La întrebarea „Cum și ce anume va determinat să iniţiaţi acest proiect?”, Vișan Ionuț a răspuns „Am pus bazele acestui proiect deoarece în comună, respectiv satul nostru, tinerii nu sunt interesați și preocupați de activitățile culturale.. În acest mod, noi, membrii TSD, vrem să atragem tinerii în activităţi culturale. Numărul participanţilor este în continuă creștere, s-a triplat de la
primul eveniment realizat cu ocazia zilei de Dragobete, prin acest proiect ce-i strânge pe toți la un loc.”.
Planurile de viitor, afirmă Ionuț Vișan, sunt de a atrage cât mai mulți tineri, pe care să-i implice în activitățile culturale.
Vicepreședintele Ionuț Vișan dorește să-i mulțumească în mod deosebit domnului primar Aurel Stan pentru susținere, implicare, şi ajutorul oferit în desfăşurarea acestor evenimente.

Realitatea din Călărași

Foto: Cătălin Cojocaru

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*