72 de persoane au fost selectate în vederea încadrării la Bursa Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Călăraşi astăzi, 14 aprilie 2016

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Călăraşi a organizat astăzi, 14 aprilie 2016, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.
Evenimentul s-a desfăşurat atât la Călăraşi, în foaierul Casei de Cultură ”Barbu Știrbei”, cât şi la Oltenița, la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă.
Au participat la bursă 27 de agenţi economici (18 la Călărași și 9 la Oltenița), precum şi 312 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
Angajatorii contactaţi pentru organizarea acestei acţiuni au oferit un număr de 435 de locuri de muncă vacante, cele mai multe dintre acestea fiind în domeniile: transporturi, industrie, alimentație publică și confecții textile.
Au fost selectate în vederea încadrării 72 de persoane, 33 dintre acestea fiind încadrate pe loc în agricultură, comerț și construcții.
Personalul agenţiei a pus la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă diverse materiale informative (pliante, brosuri etc.) şi a venit în întâmpinarea acestora cu o ofertă diversificată de cursuri de calificare/recalificare.
Reamintim că evenimentul de astăzi face parte din seria acţiunilor desfăşurate de către Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană în perioada 4-15 aprilie, sub egida “European Employers’ Days”. Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.

Compartimentul Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*