LEGUME ŞI FRUCTE, CONFISCATE DE POLIŢIŞTII DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂŢII ECONOMICE

Poliţiştii din Călăraşi desfăşoară acţiuni pentru protejarea drepturilor şi intereselor comerciale ale cetăţenilor, prin verificarea respectării reglementărilor privind comercializarea produselor alimentare.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au demarat cercetări pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală şi au indisponibilizat peste o tonă de legume şi fructe.
Premergător Sărbătorilor Pascale, poliţiştii desfăşoară acţiuni pentru protejarea populaţiei împotriva actelor ilicite de comerţ cu produse alimentare.

În ultimele zile, au fost efectuate controale la trei depozite de legume şi fructe din municipiul Călăraşi şi din oraşul Lehliu-Gară, în urma cărora au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de 40.000 lei pentru nerespectarea Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi au demarat cercetări pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală după ce au depistat la un depozit peste o tonă de legume şi fructe, fără documente de provenienţă.

A fost indisponibilizată marfă în valoare de aproximativ 6000 lei.
Acţiunile poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice în colaborare cu poliţişti de la alte structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi vor continua în toată perioada premergătoare sărbătorilor Floriilor şi Paştelui Ortodox, pentru protejarea populației împotriva actelor comerciale ilicite şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu produse alimentare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*