Deputatul Aurel Nicolae: „ Eu și echipa mea ne simțim în turul 2! Cu PNL este o alianță mult mai viabilă decât cu PSD. ”

646x404

                                                                                                                                Sursa foto: Adevărul

  În conferința de presă UNPR care a avut loc miercuri, 11 mai, deputatul UNPR, Aurel Nicolae a precizat faptul că există o decizie cu privire la o posibilă alianță care vizează Partidul Național Liberal.

  „ Se poate merge într-o alianță, fară doar și poate. O alianță cu PSD, așa cum a fost gândită și semnată este o alianță parlamentară de centru stânga și care funcționează, însă credem că vom face o alianță cu PNL, dacă se va reuși să se facă o negociere cu deputatul Vasile Iliuță. Și lista noastră de consilieri este una bogată. Noi putem dezvolta o activitate  politică corectă! ”, a declarat deputatul Aurel Nicolae.
   Aurel Nicolae: „ În turul 2 se fac alianțele, noi ne simțim ca în turul 2! ”

   Întrebat de ce a plecat de la Partidul Național Liberal și dacăsimpatizează pe cineva din acel partid, acesta a răspuns: „ Revenind la performanța celor care conduc PNL-ul, sunt mulți tineri în echipă care au făcut performanță. Am plecat de la Partidul Național Liberal din cauza lui Filipescu. Dinulescu a venit mai târziu. Cu deputatul Vasile Iliuță sunt prieten, știe să fie un partener de încredere. ”

Elena Moise

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*