Primim de la cititori/ Focar de infecție în blocul B19 din Călărași

11

  Pe strada Cornișei din municipiul Călărași, mai exact în blocul B19, sc.2, ap.5, locuiește Camelia Ghebercov, o doamnă de vârsta a treia care crează multe probleme locatarilor.

  Aceasta are obiceiul să strângă gunoaiele menajere de pe stradă, pe care mai apoi le depozitează în apartamentul proprietate personală de la adresa mai sus menționată, făcând viața vecinilor săi să fie un iad.

  Locatarii blocului B19, au întocmit un tabel nominal și au făcut sesizări la Direcția de Sănătate Publică, înregistrată cu nr. 9634 din 19.07.2016 și la Primăria Municipiului Călărași, înregistrată cu nr. 33086 din 19.07.2016.

yyyyy

    Din cauza legislației în vigoare, nici măcar primăria nu poate interveni, decât în urma ordinului judecătoresc de evacuare temporară pentru a putea intra să strângă gunoiul.

  Contactată telefonic de vecinii săi, fiica bătrânei, le-a transmis un mesaj tranșant: „ Spălați-vă cu ea pe cap! ” .

  Ne-am deplasat la adresa respectivă și am constatat că plângerile locatarilor sunt întemeiate, pe scară fiind un miros de nesuportat. Sperăm ca autoritățile competente să acționeze cu promptitudine în limitele legii, pentru curmarea calvarului prin care trec locatarii blocului.

1 comentariu

  1. E acelas lucru si cu mirosul cumplit de porci in cartierul Mircea Voda (si nu numai!)
    La sesizarea facuta domnului primar Dragulin am primit raspunsul: „nu ne putem amesteca in ceea ce face fiecare om in curtea lui”
    Tot insalubru.
    Autoritatile competente se dovedesc mai ales niste autoritati incompetente – nu fac nimic
    //Camelia Zrain

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*