Viorel Ivanciu: ,,Felicitari Marius Dulce !”

 Preşedintele organizaţiei municipale PNL Călăraşi- Viorel Ivanciu, a postat pe facebook un mesaj de mulţumire adresat membrilor PNL şi a felicitat câştigătorul funcţiei de primar al municipiului Călăraşi -Marius Dulce:
   ,,Felicitari Marius Dulce !
Multumim Daniel Dragulin !
Mulțumesc tuturor liberalilor călărășeni pentru implicarea in campania electorală. Multumesc tuturor călărășenilor care duminica au votat PNL. Pentru ei, vom continua sa fim implicați in cadrul Consiliului Local Călărași. Ne vom implica și pentru cei care nu au votat PNL și au dat șansa altei echipe sa administreze orașul. Vom rămâne implicați prin atenția pe care o vom acorda proiectelor administrației liberale începute și pentru care am pus bazele. Ele trebuie sa continue pentru binele orașului. Și vom face tot ce putem sa se intampla asta.
Ca președinte al Organizației Municipale PNL Călărași îmi asum rezultatul alegerilor. A fost o campanie extrem de murdara, în care influențele unor oameni orgolioși și-au spus cuvantul. Și-au spus cuvantul și vremurile in care trăim, care au influențat prezenta la vot. Vom face o analiza in cadrul Biroului Politic Local după rezultatele finale și ne vom îndrepta apoi gândul spre întrecerile electorale viitoare.
Viorel Ivanciu,
Președinte PNL Municipiul Călărași”ivanciu
4714 vizualizari in total 6 vizualizari azi

1 Comment on Viorel Ivanciu: ,,Felicitari Marius Dulce !”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*