Iliuță, noul președinte al Consiliului Județean Călărași!

13445946_1112722342120770_19488749_o

   În urma rezultatelor alegerilor locale din data de 5 iunie 2016, PNL Călărași a obținut cel mai bun rezultat în județ. Înainte de Paște la o întâlnire informală cu presa, deputatul Vasile Iliuță afirma faptul că este sigur că PNL va câștiga 17-18 mandate de consilieri județeni. Un rol determinant în dobândirea acestor rezultate l-a avut președintele Consiliului Județean, Răducu George Filipescu care a luat decizia înțeleaptă să-l implice pe Iliuță în organizarea campaniei electorale.

  „Vreau să ocup scaunul de Președinte al Consiliului Județean, nu să-l ocup pentru salariu,ci să-l ocup pentru viziunea, pentru forța și pentru energia pe care o pot dărui în administrație astăzi prin proiectele pe care le-am realizat și în privat și în public cu experiența pe care o dețin. ” – declara în urmă cu puțin timp deputatul Vasile Iliuță.

  În urma retragerii lui Marian Dinulescu din cursa pentru președinția Consiliului Județean Călărași și datorită susținerii din partea primarilor PNL, deputatul Iliuță este mai aproape ca oricând de ocuparea fotoliului de președinte al C.J. Contracandidatul său, Vali Barbu, actualul secretar al biroului județean PNL nu a participat până acum la nicio confruntare politică și în mod sigur nu va beneficia de susținerea primarilor liberali, în cel mai fericit caz doar de sprijinul câtorva ”prieteni” consilieri județeni.

  Răducu George Filipescu va trebui să susțină candidatul cu cea mai mare experiență politică, cu cele mai bune rezultate obținute la alegeri, deci în consecință Vasile lliuță este singura propunere a PNL Călărași pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași.

  Astă seară primarii PNL se vor întâlni într-o ședință în care vor vota viitorul președinte al Consiliului Județean Călărași pentru perioada 2016-2020.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*