ACTIVITATE PREVENTIVĂ DESFĂŞURATĂ DE POLIŢIŞTI, LA OLTENIŢA

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

  Poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Călăraşi, împreună cu cei ai Poliţiei Municipiului Olteniţa au desfăşurat în ziua de 16 iunie 2016 o activitate de prevenire a furturilor din locuinţe pe raza municipiului Olteniţa.

  Activitatea s-a înscris în cadrul demersului de conştientizare şi implicare a cetăţenilor pentru a se autoproteja în faţa pericolului infracţional în general, dar şi pentru a-şi proteja bunurile personale în special, poliţiştii întâlnindu-se cu reprezentanţi şi membrii ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Olteniţa.

????????????????????????????????????

    Politiştii le-au expus aspecte legate de protecţia locuinţelor şi imobilelor, precizându-le că în multe cazuri infracţiunile de furt din locuintă au drept cauză neglijenţa proprietarilor.

  Cetăţenii aflaţi în Piaţa Centrală din municipiul Olteniţa au primit din partea poliţiştilor pliante cu sfaturi preventive.

????????????????????????????????????

  Scopul acţiunii a fost creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor împotriva acestui gen de infracţiuni, pregătirea antiinfracţională a tinerilor, descurajarea potenţialilor infractori şi informarea cu privire la măsurile minime de siguranţă pe care trebuie să le adopte o persoană pentru a nu deveni victime ale furturilor din locuinţe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*