Mihalcea rămâne antrenorul Dunării. Dintre jucătorii cărora le-au expirat contractele, doar pentru cinci s-au făcut propuneri de prelungire

7(1)

  Pe lângă grijile de a prelungi contractele cu jucătorii cărora le-au expirat angajementele la finalul sezonului, conducerea clubului Dunărea Călăraşi a avut de rezolvat şi situaţia antrenorului principal Adrian Mihalcea (40 ani). La fel ca majoritatea elevilor săi, şi fostului atacant al lui Dinamo i-a expirat contractul pe 30 iunie. Mihalcea a acceptat însă oferta primită din partea şefilor clubului şi a semnat o nouă înţelegere ce va fi valabilă pentru următoarele două sezoane.

  Astfel, antrenorul care a condus Dunărea în 2016 şi care a ratat promovarea în Liga 1 în urma barajului cu UTA Bătrâna Doamnă va rămâne la Călăraşi şi în următoarele doua sezoane. Mihalcea a obţinut totuşi o clasare importantă cu clubul dunărean revenit în Liga 2 după 20 de ani.

  11 victorii, 4 egaluri şi 4 înfrângeri a înregistrat Adrian Mihalcea ca antrenor la Dunărea Călăraşi, fie că a fost vorba de sezon regulat, play-off sau baraj de promovare.

  Doar 7 jucători în lot mai are Dunărea.

  Altfel, Mihalcea a programat reunirea Dunării pe data de 27 iunie, până atunci conducerea clubului din Călăraşi trebuind să rezolve situaţia jucătorilor cărora le-au expirat contractele. În aceste zile se poartă discuţii pentru prelungirea angajamentelor cu Valentin Andrei, Cezar Lungu, Bogdan Panait, Valentin Balint şi Saifeddine Alami. „Suntem în discuţii cu aceşti jucători şi credem că avem şanse mari să parafăm înţelegeri cu ei. Sunt fotbalişti buni care au avut evoluţii bune pentru echipa noastră”, a declarat Constantin Ştefan pentru site-ul oficial al clubului.

  În acest moment, Dunărea mai are doar şapte jucători în lot: portarul Gabriel Popa şi de jucatorii de câmp: Ionuţ Ţenea, Valentin Alexandru, Victor Petre, Mircea Ştefan, Bodo Kanda şi Silviu Matei. „Pentru viitorul sezon nu vom miza pe Bumbac, Marian Chiţu, Săveanu, Săftescu şi Vădrariu”, a mai spus preşedintele Dunării, care a explicat şi situaţia altor trei fotbalişti: „Cei trei jucători, Preoteasa, Alexandru Stoica şi Vînă, împrumutaţi de la Viitorul au revenit acasă. Purtăm discuţii cu conducerea clubului constănţean pentru păstrarea lor şi în sezonul viitor”. Cât priveşte situaţia lui Mihai Popescu, acesta a revenit la Dinamo şi rea şanse mari să fie păstrat în lotul condus de Ioan Andone.

  Cezar Lungu, Bogdan Panait, Constantin Bumbac, Marian Chiţu, Valentin Andrei, Valentin Balint, Mădălin Mureşan, Sergiu Popescu, Saifeddine Alami şi Daniel Vădrariu şi-au terminat contractele cu echipa călărăşeană, în timp ce împrumuturile lui Mihai Popescu, Claudiu Săftescu, Alexandru Stoica, Ionuţ Vînă şi Gabriel Preoteasa nu mai sunt valabile. Sergiu Popescu a anunţat că îşi agaţă ghetele în cui, în timp ce Valentin Andrei nu mai vrea să continue la Dunărea.

  Cătălin Nițu, ofițer de presă FRF.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*