Prioritatea lui Belușică: Introducerea trilingvei în sistem „ Transformarea unui post de îngrijitoare la secția pediatrie în referent relații publice! ”

404511_10150534481109819_1066158794_n

  La propunerea directorului medical al Spitalului de Urgență Județean Călărași, Laurențiu Belușică, consilierii județeni au aprobat modificarea statului de funcții pentru transformarea unui post de îngrijitoare la secția pediatrie în referent relații publice. Așa cum am scris în articolul „Directorul medical Belușică și-a tras consilier personal! – PSD-ista Ilinca Enescu ” , se pare că a găsit modalitatea de introducere a distinsei trilingvei în sistem.

  În cadrul aceleiași ședințe, Belușică a mulțumit presei călărășene care a semnalat aspecte negative din activitatea spitalului.

  Câteva ore mai târziu a postat pe rețeaua de socializare facebook, un citat al profesorului Mihai Coman „ Adevărul poate să aștepte 15 minute, informația trebuie să fie verificată. Jurnaliștii trebuie să scape de obsesia de a transmite primii informația și să dea mai multă atenție verificării acesteia. ”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*