Oltenița/ Acţiune preventivă desfăşurată de poliţişti

Capturehhh

  Poliţiştii din Olteniţa au desfăşurat în noaptea de 28/29 iulie 2016 o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor cu violenţă.

  Astfel, poliţiştii s-au întâlnit cu cetăţenii în scopul informării acestora cu privire la măsurile de autoprotecţie pe care le pot lua pentru a nu deveni victimele infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi la consecinţele juridice şi sociale în cazul comiterii unei astfel de infracţiuni.

  Totodată, s-a verificat respectarea de către populaţie a prevederilor Legii 61/1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi a Legii 12 / 1990 republicată privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

  Au fost controlaţi 3 agenţi economici, iar pentru neregulie constatate a fost aplicată o sancţiune conform Legii 12/1990 şi 2 sancţiunui conform OUG 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

  De asemenea, 14 persoane au fost sancţionate contravenţional conform Legii 61/1991.

  Valoarea totală a sancţiunilor aplicate fiind de 7.800 lei.

  În perioada următoare poliţiştii vor continua activităţile de prevenire a faptelor cu violenţă pentru creşterea sentimentului de siguranţă în rândul cetăţenilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*