Delegaţie din Kuwait în vizită la Floroaica!

IMG_0357

  Miercuri, 24 august, ministrul Agriculturii, domnul Achim Irimescu, a vizitat judeţul Călăraşi împreună cu o delegaţie din Kuwait condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii și Relațiilor cu Parlamentul, domnul Dr. Ali Saleh Al Omair.

  Din delegaţia kuwaitiană au făcut parte specialişti în securitatea alimentară a ţărilor arabe, fiind preocupaţi în cadrul vizitei la obiectivele din judeţul Călăraşi de creşterea animalelor în condiţii de biosecuritate, de producerea, desfacerea şi procesarea produselor de origine animală.

IMG_0313

  Din partea română, alături de ministrul agriculturii, au participat dl. Iacob Lelior, director general al Agenţiei Naţionale pentru Zootehnie şi dl. Gheorghe Neaţă, Director din cadrul Ministerului Agriculturii şi dezvoltării Rurale.

  Delegaţiile au fost întâmpinate de preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, domnul Vasile Iliuţă.

IMG_0360

  Au fost vizitate ferma de vaci cu lapte din satul Floroaica – ILYA AGRO (Iancu Alexandru) şi ferma vegetală ILDU SRL (Claudiu Iliuţă). Din Călăraşi, delegaţiile au mers în judeţul Constanţa, la Ostrov pentru a vizita Domeniile Ostrov şi Bugeac, unde au vizitat capacităţile de reproducere şi creştere a peştelui.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*