Răducu Filipescu-,, Oamenii pregătiți și buni, cu personalitate, nu au ce să caute în CJ, sub conducerea domnului Iliuță”

ivanciu si filipe

  ,,Eu înțeleg că Iliuță este îndrăgostit de PSD-iste, dar nu trebuie să uite că a ajuns președinte, datorită voturilor PNL-iștilor. Eu nu am un război cu Iliuță, eu am un război cu comportamentul lui. El nu simte nimic pentru partidul ăsta”

În cadrul conferinței de presă susținută astăzi de senatorul Răducu Filipescu, acesta a răspuns la întrebările jurnaliștilor prezenți. Temele abordate au fost noua lege a salarizării, schimbările din statutul PNL și …….relația Iliuță-PNL, Iliuță- Filipescu.

Despre relațiile dintre actualul președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță și PNL, Răducu Filipescu a declarat: ,, Eu înțeleg că Iliuță este îndrăgostit de PSD-iste, dar nu trebuie să uite că a ajuns președinte, datorită voturilor PNL-iștilor. Eu nu am un război cu Iliuță, eu am un război cu comportamentul lui. El nu simte nimic pentru partidul ăsta. Nu a simțit nimic nici față de PC, nici față de PDL și nici acum, făță de PNL…. cred că iubește…Crucea Roșie. Fiecare pasăre, pe limba ei piere. Este complicat să găsești o cale de comunicare cu Iliuță, acum vorbește ceva, mâine , de fapt peste o oră, vorbește altceva. Are drumul lui care în mare parte nu se suprapune cu drumul partidului.

Despre plecarea din Consiliul Județean Călărași, a multor persoane bine pregătite din punct de vedere profesional, senatorul Filipescu a răspuns tranșant: ,, Oamenii pregătiți și buni, cu personalitate, nu au ce să caute în CJ, sub conducerea domnului Iliuță. Acolo trebuie să fie persoane prost pregătite din punct de vedere profesional, care să execute ordinele. Faceți o comparație între cei care au plecat și cei care au venit. Cei 3-4 oameni pe care i-am adus eu, cu  cărți de vizită impecabile, care nu erau motopompiști sau producători de pâine la cuptor au lucrat pentru județ și pentru Consiliul Județean. Sintagma pe care o folosește Iliuță, este ,, Ăștia sunt oamenii lui Filipescu și trebuie să plece”. Deși a fost rugat insistent de președintele Ludovic Orban să înceteze vânătoarea de liberali fără motive întemeiate, acesta a continuat după principiul- ,, Cine gândește, nu are ce să caute lângă mine!,,.  Am condus mulți ani Consiliul Județean și vă spun că nu poți conduce fără sprijinul unei echipe bune. Timpul o să vorbească…..”

2929 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*