Politician de mucava: Vasile Iliuță o rușine pentru PNL Călărași

iliuta

Dacă acum un an și jumătate, Vasile Iliuță părea să fie alternativa ideală la conducerea Consiliului Județean Călărași , ulterior a dovedit că este o mare dezamăgire și o rușine pentru Partidul Național Liberal. Incapacitatea intelectuală și modul despotic de conducere nu avea cum să nu producă efecte. A fost părăsit încet, încet, de oamenii pregătiți și capabili, care au fost repede înlocuiți de oameni mediocri și plini de orgolii provinciale. Presa locală, care i-a acordat o șansă la preluarea mandatului, s-a întors împotriva lui, scârbită de comportamentul acestuia. Primarii liberali din județul Călărași, sătui de minciuni, i-au întors și ei spatele.

Ultima ispravă a președintelui Vasile Iliuță, s-a consumat aseară, când trei echipaje de poliție din municipiu, l-au alergat prin oraș. Această faptă este pedepsită de Noul  Cod Penal (refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice)  cu închisoare de la unu la 5 ani.

Suntem siguri că justiția își va face datoria, dar procedurile necesită timp și până atunci așteptăm o reacție a președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

Contactat telefonic, președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin,  a declarat: ,, Dacă este adevărat, este regretabil ce s-a întâmplat. Acum nu sunt în țară, dar la întoarcere, vom analiza aceste lucruri în Biroul Permanent al partidului”

Sursa video: Emil Vieru

.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*