Participanții la trafic din Călărași solicită extinderea restricțiilor pentru școlile de șoferi în intervalul orar 07-08,30 și 15-30-17-30

sco

În august 2017, la nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost stabilite și comunicate reprezentanților școlilor de șoferi, următoarele trasee de instruire practică și examinare auto :

-Toate străzile din municipiul Călărași cu excepția străzilor București , Prel. București, Grivița, Eroilor, Bd. Republicii, Bd. Nicolae Titulescu, Bd. Cuza Vodă – zilnic în cursul săptămânii , în intervalul orar 07-08,30 și 15,30-17,30 și în weekend pe toate străzile cu excepția str. Belșugului în intervalul 09-12.

Mai mulți participanți la trafic din municipiul Călărași, sau plâns de blocajele provocate în trafic de mașinile școlilor de șoferi  și pe străzile Năvodari și Cornișei  în intervalul orar mai sus amintit și au solicitat extinderea restricțiilor de circulație și pentru aceste străzi. Realitatea din Călărași , a transmis autorităților propunerea șoferilor călărășeni și va publica răspunsul acestora.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*