Bazinul de înot didactic ,,Dan Drăgulin” va fi dat în folosinţă vineri 18 iunie 2021

      În luna august 2017, Primăria Municipiului Călărași a predat, în prezența reprezentanților Companiei Naționale de Investiții (CNI), amplasamentul pentru obiectivul de investiții “Construire bazin de înot didactic în municipiul Călărasi, b-dul Republicii, nr. 2C, județul Călărași” antreprenorului S.C. Construcții Erbașu S.A. București.

Finanțarea a fost obținută în cadrul subprogramului „Bazine de înot”, finanțat de CNI, municipiul Călărași, punând la dispoziție terenul, în suprafața de 8.127 de metri pătraţi, pe perioada realizării investiției.

Valoarea estimată a contractului pentru care Compania Națională de Investiții a realizat achiziția publică electronică este de 6.265.984 de lei fără TVA, perioada de derulare fiind de 48 de luni.

Potrivit proiectului, clădirea are un regim de înălțime P+1, cu o suprafață construită de 840 de metri pătraţi, ea fiind configurată astfel:

  • parter: hol primire, grupuri sanitare (fete/băieți), vestiare (băieți/fete/instructor), centrală tratare aer, spațiu de depozitare, bazin de compensare, stație filtrare apă, stație de tratare și pompare apă;
  • etaj: hol, plajă și zonă încălzire, grup sanitar, zonă public, și bazinul în suprafață de 312,50 de metri pătraţi.
   „Am promis că după 15 iunie vom da in folosinţă bazinul de înot didactic, aşa se va întâmpla. Am făcut probele necesare iar de vineri, 18 iunie, îl vom da spre folosinţă publicului.
În primul rând ne interesează copiii şi în acest sens am încheiat un protocol cu CSS Călăraşi astfel încât cei mici să beneficieze de lecții de natație de la antrenori specializați.
După-amiaza, după ora 16.00, bazinul va fi accesibil şi adulţilor pe bază de bilete şi abonamente ale căror tarife vor fi stabilite printr-o hotărâre a Consiliului Local Călăraşi.” – Marius Dulce, primarul municipiului Călăraşi.
https://youtu.be/Srzv2YeV_rwbazin1bayin2
1263 vizualizari in total 6 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*