Senatorul PSD Nicușor Cionoiu se comportă exact așa cum ne-au obișnuit de atâția ani aleșii acestui partid: arogant, golănește și la limita Codului Penal

Comunicat USR Călărași:
Senatorul PSD Nicușor Cionoiu se comportă exact așa cum ne-au obișnuit de atâția ani aleșii acestui partid: arogant, golănește și la limita Codului Penal.
Amenințările sale la adresa șefului Poliției Municipale Călărași sunt demne mai degrabă de indivizi de la periferia societății, aflați de-a dreptul în zona interlopă a acesteia, decât de un senator ales al României.
Acest comportament se suprapune peste îmbufnarea ridicolă a întregii „elite” pesediste a județului, în frunte cu Cionoiu și Coarnă, la adresa prezenței numeroase a Poliției și Jandarmeriei în Frumușani și Cuza Vodă, unde au loc alegeri pentru primari. Afluența de oameni ai legii îngreunează eforturile de cumpărare de voturi și sugrumă turismul electoral, așa că e lesne de înțeles supărarea celor care au patentat aceste două metode de câștigare a alegerilor.
USR Călărași salută activitatea Poliției și Jandarmeriei și condamnă ferm comportamentul liderilor pesediști, în special cel al senatorului Cionoiu.cion2cion
3297 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*