Predare de ştafetă la PNL Călăraşi

Organizaţia municipală a PNL Călăraşi şi-a ales o nouă conducere joi seara, la complexul Hestia.  În prezenţa unei săli pline, şi a unor invitaţi precum senatorul Ciprian Pandea, deputatul Emil Florian Dumitru, primarilor Aniel Theodor Nedelcu Paţurcă , Dobre Gheorghe şi a consilieri locali şi judeţeni, organizaţia municipală a PNL Călăraşi şi-a ales noua conducere, astfel Alin Drăgulin este noul preşedinte secondat de doi prim-vicepreşedinţi- Purcărea Daniel Florin şi Drăgan Florin.
De menționat că fostul președinte al organizaţiei municipale PNL Călăraşi- Viorel Ivanciu nu a mai candidat la șefia organizației. A făcut un pas în spate preferând să lase loc mai tinerilor săi colegi.
Surse din PNL ne-au informat că în prima şedinţă de Birou Permanent Local, se va face propunerea ca Viorel Ivanciu să fie ales președinte de onoare al organizației pe viață în semn de preţuire pentru activitatea depusă.
Viorel Ivanciu : ,,Am preferat să fac un pas în spate și să promovez forța tânără în PNL Călăraşi. Predau o organizație puternică care a adus rezultate electorale foarte bune.
A fost o onoare pentru mine sa fiu președintele vostru timp de patru ani.
Predarea emoționantă a ștafetei, în urmă cu câteva zile, către noul președinte ales al Organizației Municipale PNL Călărași, Alin Drăgulin, a fost și momentul în care am realizat că nu am trăit un final, ci, din contră, un început extraordinar al unei echipe fantastice!
Sunt mândru că am facut parte din această echipă, sunt onorat ca ne leagă aceleași valori și principii.
Al vostru coleg liberal,
Viorel Ivanciupnl

1879 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*