,,Senatorul Călărăşenilor”/ 17 jurnalişti au răspuns invitaţiei

pand Un obicei prost şi necuviincios s-a perpetuat de-a lungul timpului de către politicienii care s-au tot perindat prin judeţul Călăraşi. Aceştia aveau/au prostul obicei de a nu invita anumite publicaţii ,,incomode” la conferinţele de presă.

Senatorul PNL Călăraşi-Ciprian Pandea , candidat unic al partidului pentru funcţia de preşedinte judeţean al acestei formaţiuni politice, este excepţia de la regulă. Spre deosebire de Vasile Iliuţă, Marius Dulce, Nicuşor Cionuiu, Dumitru Coarnă şi partidul roşu ai căror membri sunt şi invită la conferinţele de presă doar presa de ,,casă”, primii doi menţionaţi interzicând accesul reprezentanţilor media pe motiv de ,, lipsă acreditare” pe care tot ei refuză să o elibereze cu încălcarea legii 544/2001, Ciprian Pandea a infirmat regula, lansând invitaţia şi primind confirmarea prezenţei a 17 jurnalişti locali la conferinţa de alegeri care va avea loc în data de 15 iulie la Complex Hestia din Călăraşi.

Prin acest gest, senatorul Ciprian Pandea, demonstrează că titulatura de ,,Senatorul Călărăşenilor” i se potriveşte de minune.

1338 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*