Se vor servi 1000 de porții de fasole cu afumătură călărășenilor prezenți la marea manifestare dedicată Zilei Naționale a României

fasole_gigantes-3

O ceremonie militar-religioasă, incluzând defilarea gărzii de onoare şi a tehnicii militare de intervenție, va marca, pe 1 decembrie, Ziua Naţională a României, în municipiul Călărași.   Evenimentul va avea loc începând cu ora 11:00 la Monumentul Eroilor – Intersecția Orizont.

După intonarea Imnului Naţional al României, „Deşteaptă-te, române!”, se va oficia serviciul religios şi va fi rostită o alocuțiune de către prefectul județului Călărași, Valentin Barbu.

Un scurt program artistic va fi intepretat de elevi din Călărași. Coroane de flori vor fi depuse apoi la Monumentul Eroilor de către reprezentanți ai autorităților publice locale, instituțiilor publice deconcentrate, partidelor politice.

Ulterior va avea loc defilarea gărzii de onoare și a tehnicii militare de intervenție.

După finalizarea programului, Primăria municipiului Călărași a pregătit, în Piaţa Big, două locații, Foișor și în fața magazinului ALDIS, unde se vor servi 1000 de porții de fasole cu afumătură călărășenilor prezenți la marea manifestare dedicată Zilei Naționale a României.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*