Inspector Școlar General al ISJ Călărași-Prof. Roxana-Natalia Pațurcă:,,Urez și pe această cale tuturor directorilor mult succes și multă inspirație în noile funcții!”

 

   Directorii de şcoli care şi-au câştigat postul prin concursul organizat de Ministerul Educaţiei au fost convocaţi în data de 5 ianuarie 2022, la Casa de Cultură din Lehliu-Gară, pentru a semna contractele de management cu ISJ Călăraşi.

Inspector Școlar General al ISJ Călărași-Prof. Roxana-Natalia Pațurcă:

,,Miercuri, 5 ianuarie, am semnat contractele de management cu candidații declarați reușiți la concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din zonele Călărași și Lehliu.

Întâlnirea a avut loc la Casa de Cultură din Lehliu-Gară cu sprijinul domnului primar Iulian Iacomi, fapt pentru care țin să îi mulțumesc încă o dată.

Urez și pe această cale tuturor directorilor mult succes și multă inspirație în noile funcții! Sunt conștientă de provocările pe care le vor întâmpina în perioada celor patru ani prevăzuți în contract, dar în același timp știu că avem puterea, de la nivelul Inspectoratului Școlar Județean, să le acordăm tot sprijinul și să urcăm mereu nivelul învățământului călărășean.r1r2r3r4

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*