Deputatul merdenele nu mai poate de grija USR-ului

balab Balabasciuc Călin Constantin- deputat AUR de Călăraşi, este dupa declaraţia de avere, cel mai sărac dintre cei mai săraci parlamentari. Potrivit declaratiei sale de avere, deputatul domiciliat în judeţul Suceava, sat Demacusa, comuna Moldoviţa nu deţine casă, nu deţine maşină, nu deţine terenuri şi nu arealizat venituri în 2020. Este cel puţin surprinzător că deputatul AUR de Călăraşi la cei 24 de anişori ai săi, nu a reuşit să realizeze nimic până în prezent dar a fost mandatat prin vot să reprezinte în parlament interesele călărăşenilor.

Balabaşciuc ăsta, după ce ne-a onorat judeţul cu publicitate gratuită la televiziunile naţionale la depunerea jurământului citit pe silabe, ,,săracul” Balabasciuc Călin Constantin nu a mai catadixit să ajungă pe la Călăraşi. În schimb a girat să conducă filiala municipală şi judeţeană a partidului, doi cunoscuţi traseişti : Buricea Alexandru şi Nicolae Rogoz. Noi spunem că, cine se aseamănă, se adună. Despre ,,isprăvile” celor doi traseişti vom vorbi în curând. Deocamdată încercăm să obţinem un punct de vedere din partea celor doi pentru a confirma sau infirma informaţiile pe care le deţinem.

Revenind la deputatul AUR de Călăraşi-Balabasciuc Călin Constantin, acesta şi-a exprimat în ultimele zile, pe facebook, îngrijorarea faţă de soarta USR:

,,Am o seara foarte tristă.

E scandal mare la USR….

Ce ne facem dacă se destramă?

,,S-a rupt lanţul de iubire la USR?”

Niciun cuvânt despre derapajele lui George Simion, niciun cuvânt despre problemele cu care se confruntă călărăşenii care l-au trimis prin votul lor în parlament.

Îmi amintesc cu plăcere de vremea în care am avut deosebita onoare de al cunoaşte pe deputatul Balabasciuc Călin Constantin, pe vremea când nu deţinea această funcţie, nu avea şireturi la bocanci, venea rupt în gură de foame de la Bucureşti şi înfuleca pe nerăsuflate trei pungi de pufuleţi şi două de merdelene pe o terasă din zona ANL, în timp ce încerca să găsească soluţii să completeze listele de susţinători pentru a-şi depune candidatura. Sper să îşi amintescă şi el!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*