Dumitru Coarnă : ,, Luaţi mâna de pe copiii românilor”

Cel mai vocal parlamentar călărăşean, deputatul Dumitru Coarnă, a postat pe pagina sa de facebook, un material prin care atrage atenţia la efectele adoptării COM (2022) 695, cu privire la adopțiile de către cuplurile de același sex și/sau mame surogat :

,,Senatul României dă liber la adopțiile de către cuplurile de același sex și/sau mame surogat prin adoptarea COM (2022) 695 care este în strânsă legătură cu infama PLx-145/2023.

Prin PLx-145/2023 se urmărește înființarea Observatorului Național al Copilului (ONC), parte a Sistemului Național Informatic pentru Adopții (SINA) și includerea copiiilor în această bază de date.

Iar, prin COM (2022) 695 cuplurile de același sex sunt „servite direct” din meniul SINA, alegându-și copilul pe care vor să îl adopte!

La fel ca și în cazul oribilei inițiative legislative PLx-145/2023, utilizând cuvinte și exprimări înșelătoare, Guvernul PSD-PNL-UDMR continuă strategia impusă de UE prin care copiii români vor putea fi adoptați de către cuplurile de același sex sau mame surogat.

Luați mâna de pe copiii românilor! ”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*