ÎMPREUNĂ aducem minifotbalul călărăşean pentru amatori pe o nouă treaptă a evolutiei

  CUPA IERNII 2023 nu este doar o competiție sportivă. Este o sărbătoare a vecinilor, locuitorilor și prietenilor din cartier

Prima ediţie a turneului de minifotbal pentru amatori ,, CUPA IERNII 2023′‘ este organizată de REALITATEA DIN CĂLĂRAŞI cu sprijinul Primăriei Municipiului Călăraşi, dar și cu ajutorul prietenilor și al sponsorilor care au „pus umărul” la toată munca din spatele organizării. Deschiderea oficială a turneului va avea loc luni, 4 decembrie, începând cu ora 18.00, la Sala Polivalentă I.C. Neagu din municipiul Călăraşi.ORGANIZATORUL şi PARTENERUL competiţiei-Primăria Călăraşi reprezentată de primarul Marius Dulce, invită iubitorii acestui sport de masă să vină să îşi susţină favoriţii componenţi ai celor 12 echipe care s-au aliniat la start :

Drunk Team
DIGI Călărași
Progresul Călărași
Komora
TSD Călărași
Saint Gobain
Cărămidari
Sporting Calarasi
Sport Team
Dunărea Grădiștea
Dunărea Old Boys
IPA Călăraşi
Organizatorul şi Primăria Municipiului Călăraşi speră că, pe măsură ce turneul de minifotbal pentru amatori devine tot mai cunoscut, să atragă cât mai mulți participanți și să devină o competiție de anvergură cu premii cât mai atractive.
Adrian Jecu – organizator : ,,Acest turneu nu este doar o competiție sportivă, minifotbalul pentru amatori este doar un pretext pentru a încuraja socializarea, pentru a da o voce oamenilor care trăiesc în municipiul Călăraşi. Este o sărbătoare a vecinilor, locuitorilor și prietenilor din cartier. La fel ca şi la CUPA MARINEI, premiile și trofeele turneului sunt simbolice. Niciunul dintre participanţii la ,,CUPA IERNII 2023” nu a întrebat până acum care este valoarea premiilor. Salutăm iniţiativa celor patru echipe finaliste ale turneului Cupa Marinei de a dona premiile în bani căştigate, unui călărăşean cu probleme medicale. Avem satisfacţia că munca din spatele organizării acestui tip de eveniment nu este în zadar şi asta ne motivează să mergem mai departe. Ne dorim ca pe teren, și în afara lui, să predomine fair-play-ul și respectul reciproc. Mulţumim Primăriei Municipiului Călăraşi şi primarului Marius Dulce pentru susţinere şi sprijinul acordat. Împreună suntem mai puternici! Împreună suntem fotbal pentru amatori!

Marius Dulce: ,,O încântare fotbalistică care pasează talentul cu dăruirea pe teren.
Mă alătur, încă o dată, organizatorului pentru a ne bucura de un regal sportiv de excepție.
În august a fost un prim pas în ceea ce privește colaborarea și se pare ca a fost unul de bun augur.
Ii felicit atât pe cei implicați în desfășurarea competiției cât si pe cei care s-au înscris si au încredere în fair-play-ul nostru.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*