Chiriță Alexandru: „ Am fost aleși să reprezentăm interesele cetățenilor! ”

14087163_1167216026671401_1255787468_o

  „Călărășenii ne-au acordat voturile lor pentru a ne mandata să le reprezentăm interesele pentru dezvoltarea municipiului.

  Nu am prea multă experiență în politică, sunt la început, la primul mandat de consilier local, dar din spusele colegilor mei mai experimentați, am înțeles că pentru prima dată, după mult timp există foarte multe dezbateri înaintea aprobării proiectelor de hotărâre și discuțiile sunt foarte aprinse, mai ales în comisiile de specialitate.”

  „ Eu și colegii mei nu ne vom opune niciodată unor proiecte care sunt benefice pentru municipiul Călărași, care vor fi în beneficiul cetățenilor, dar cel puțin până acum propunerile venite din partea aparatului de specialitate al primăriei nu a reușit să ne convingă. Din acest motiv, pentru bugetul de anul viitor vom interveni și noi cu propuneri de proiecte. Există fonduri suficiente pentru a demara proiecte importante.”

  „ Primăria Călărași, a contractat un credit bancar în valoare de 25 milioane lei și din suma aceasta a accesat până acum doar vreo 4 milioane, de fapt doar i-a bugetat pentru anumite lucrări, banii nu au fost cheltuiți. Există fonduri suficiente, trebuie să existe doar voință, proiecte fezabile și inițiativă.”

  „ Noi, consilierii locali PSD, funcționăm ca o echipă, am demonstrat asta în campania electorală, cât și după terminarea alegerilor.”

  „Transmit călărășenilor de vârsta mea să intre în politică , celor cu o vârstă mai înaintată să-și îndemne copiii să facă politică, pentru că nu este normal doar să blamăm clasa politică fără să ne implicăm. Percepția actuală despre politicieni este una negativă dar, doar prin implicarea tinerilor în politică, lucrurile se pot schimba.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*